неділю, 13 лютого 2022 р.

 Учні школи здобули перемогу у регіональному дистанційному конкурсі музичного мистецтва «Різдвяний переполох».

Наш навчальний заклад ніколи не стояв осторонь, коли йшла мова про створення умов для реалізації потенціалу талановитих виконавців в міжкультурному просторі, розвиток та укріплення зв’язків між творчими колективами, активізацію культурного обміну. Тому ми з радістю долучилися до участі у вже традиційному, другому тематичному регіональному дистанційному конкурсі музичного мистецтва «Різдвяний переполох - 2022», який проходив на теренах північних регіонів Рівненщини.
Варто зауважити, що організатори заходу під час оцінки тематичного відео виступу, а це були колядки, щедрівки, новорічні пісні, соліста чи колективу, особливого значення надавали техніці виконання; складності репертуару; артистичності; відповідності репертуару виконавським можливостям; оригінальності виступу.
Отож, щиро вітаю вокальний ансамбль «Різдвяні дзвіночки», який став лауреатом І премії конкурсу, Надію Ковлеву, ученицю 5 класу, яка отримала диплом лауреата І премії, Мирославу Гузей, ученицю 5 класу, лауреата ІІ премії.Браво! Молодці








Немає коментарів:

Дописати коментар